Byens Tag - yoga

Yogaundervisning i Byens Tag - samtaler eller terapi hos psykolog

 

Undervisning i yoga

Under Byens Tag kan du finde undervisning i Hatha Yoga for næsten enhver. Den almindelige Hatha Yoga er den klassiske yoga form i studiet, og der optages højest 9 kursister til en yogaklasse under Byens Tag, med mindre der udtrykkeligt står andet.

Derudover har vi specialiseret os i sensitiv undervisning til mennesker med behov for en specialiseret tilgang: Sensitiv Yoga eller Traume Sensitiv Yoga. Det kan være på grund af chock, kriser, traumer, stress eller relationelle svigt. Alle disse oplevelser kan sætte sig i krop og sind som en særlig blanding af at være stivnet og sensitiv. Hvis andre mennesker har været ubehagelige eller har svigtet, kan det være, at holdene for mennesker med relationelle traumer er noget for dig. Disse hold oprettes med helt ned til 3-4 deltagere, og vi optager maksimalt 7 på disse hold. 

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der er tale om undervisning og vejledning i yoga og dermed ikke terapi. Underviserne er både dygtige og samvittighedsfulde og superviseres af psykolog, men som med al undervisning er deltagelse på eget ansvar.

Samtaler og terapi

Mange af vores kursister har hverken brug for terapi eller andre former for psykologsamtaler, og vi stiller selvfølgelig ikke krav om, at du går til psykolog, bare fordi du går til yoga. For nogle kan yoga faktisk erstatte behovet for terapi, mens der også er en del, som har stor gavn af at kombinere netop yoga og terapi. Nogle af vores kursister i den sensitive yoga bør måske overveje netop denne kombination.

Psykolog Britta Danø, som har taget initiativ til Byens Tag, vil gøre alt, hvad hun kan for at prioritere kursister fra Byens Tag, som henvender sig for at få samtaler eller terapi, så du ikke får lang ventetid. Husk blot at fortælle, at du går til yoga under Byens Tag. Se priser m.m. på Brittas hjemmeside.

Tavshedspligt - dit privatliv

Yogalærerne modtager supervision på et generelt niveau af psykolog Britta Danø. Hvis du ønsker, at vi samarbejder på et mere specifikt niveau om netop din bedring, skal du bede os begge om det, så vi begge ved, at du gerne vil have det og har givet os lov. Det kan være mundtligt eller via fælles mail til Britta og din yogalærer.

Læs mere om yoga og psykologi - eventuel terapi.


Byens Tag • Immervad 1 • 8000 Århus C • mail: byenstagyoga@gmail.com